Skoči na sadržaj

05.03.2024.

Započinjanje unosnog sporednog posla od kuće nije rezervisano samo za one sa tehnološkim iskustvom. FlexJobs primećuje porast udaljenih honorarnih oglasa za netehnološke uloge poput virtuelnih asistenata, knjigovođa i predstavnika korisničke službe. Identifikovali su sedam traženih sporednih poslova, nudeći mogućnosti udaljenog rada i skraćenog radnog vremena širom sveta.

Ovi poslovi nude plaćanja od 16 do 26 dolara po satu i zahtevaju posvećenost od 10 do 25 sati nedeljno. Za mnoge od njih nije potrebna formalna diploma, već se cene prethodno radno iskustvo i meke veštine poput poštovanja rokova i komunikacijskih veština.

Neki od ovih poslova mogu doneti i više od 100 dolara po satu, posebno ako posedujete specijalizovane veštine. Fleksibilnost je jedna od najvažnijih prednosti ovih sporednih poslova, omogućavajući vam da sami odredite svoje radno vreme ili se prilagodite potrebama poslodavca.

Ukratko, rad od kuće u sporednim poslovima može biti profitabilan i fleksibilan način za dodatnu zaradu, pružajući priliku za različite uloge i plaćanja, bez potrebe za tehnološkim iskustvom.

Izvor: Kurir/Telegraf

Sajt Radilica ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa. Svi sadržaji su preneseni u dobroj nameri. Na sajtu Radilica se nalaze samo delovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. Radilica nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. Radilica se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznetih podataka u delovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta Radilica nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posledice iz domena zakonske, materijalne, finansijske i druge prirode. Fotografije iznete u delovima oglasa su tipske-ilustrativne i ne oslikavaju realno stanje. Korišćenjem sajta Radilica.rs se slažete sa gore navedenim činjenicama.