Skoči na sadržaj

TRAŽI SE DIREKTOR: Plata za najslađi posao na svetu 100.000 dolara

22.07.2022.

Glavni direktor za slatkiše odlučivaće koji će novi proizvodi Candy Funhousea ići dalje u proizvodnju.

Najveći internet prodavac slatkiša u severnoj Americi, Candy Funhouse, upravo je objavio novi oglas. Naime, u potrazi su za glavnim direktorom za slatkiše koji će za godišnju platu od 100.000 dolara uživati u mnogima omiljenoj aktivnosti – isprobavanju slatkiša. Kako ističu u svom oglasu, oni su prvi i jedini na svetu koji nude upravo ovu poziciju.

Iako naizgled idealna pozicija, ona ipak dolazi s određenim odgovornostima pa će tako kandidat biti odgovoran za dodelu zvanične oznake kvaliteta “CCO (Chief Candy Officer) Stamp of Approval”.

Osim toga, glavni direktor za slatkiše odlučivaće koji će novi proizvodi Candy Funhousea ići dalje u proizvodnju, voditi sastanke odbora za slatkiše, biti glavni ispitivač ukusa i preuzmati odgovornost za sve što je zabavno.

Izvor: Telegraf rs

Sajt Radilica ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa. Svi sadržaji su preneseni u dobroj nameri. Na sajtu Radilica se nalaze samo delovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. Radilica nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. Radilica se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznetih podataka u delovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta Radilica nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posledice iz domena zakonske, materijalne, finansijske i druge prirode. Fotografije iznete u delovima oglasa su tipske-ilustrativne i ne oslikavaju realno stanje. Korišćenjem sajta Radilica.rs se slažete sa gore navedenim činjenicama.