Skoči na sadržaj

AUSTRIJA 13. i 14. PLATA – Radnik u proizvodnji pića (m/ž)

Jedna od vodećih austrijskih proizvođača bezalkoholnih pića, traži više radnika za rad u proizvodnji. Rad u smenama od ponedeljka do petka, fabrika se nalazi u blizini Welsa.
Plata iznosi 2200 – 2300 EUR neto, uz dodatke za 13. i 14. platu. Takođe, dobijate dodatnih 15,00 EUR za smeštaj radnim danima. Osiguran je besplatan smeštaj.

Više informacija u nastavku oglasa. TRAŽIŠ SLIČNE POSLOVE? POGLEDAJ PONUDU POSLOVA U VIBER GRUPI (POTPUNO BESPLATNO)

Apliciraj

Sajt Radilica ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa. Svi sadržaji su preneseni u dobroj nameri. Na sajtu Radilica se nalaze samo delovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. Radilica nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. Radilica se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznetih podataka u delovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta Radilica nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posledice iz domena zakonske, materijalne, finansijske i druge prirode. Fotografije iznete u delovima oglasa su tipske-ilustrativne i ne oslikavaju realno stanje. Korišćenjem sajta Radilica.rs se slažete sa gore navedenim činjenicama.