Skoči na sadržaj

KUVAR/ICA – internacionalne kuhinje u AUSTRIJI

KUVAR/ICA – internacionalne kuhinje (Jezero Faak – Austrija)
Hotel i restoran s 4 zvezdice traži kuvara/icu internacionalne kuhinje za rad na Jezeru Faak, Austrija. Posao uključuje pripremu raznovrsnih jela, ugovor o radu, svi standardni beneficije, smeštaj, hranu i isplatu prekovremenog rada.

Ako želite da radite u ozbiljnom restoranu i prijatnom ambijentu javite nam se. TRAŽIŠ SLIČNE POSLOVE? POGLEDAJ PONUDU POSLOVA U VIBER GRUPI (POTPUNO BESPLATNO)

 

Apliciraj

Sajt Radilica ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa. Svi sadržaji su preneseni u dobroj nameri. Na sajtu Radilica se nalaze samo delovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. Radilica nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. Radilica se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznetih podataka u delovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta Radilica nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posledice iz domena zakonske, materijalne, finansijske i druge prirode. Fotografije iznete u delovima oglasa su tipske-ilustrativne i ne oslikavaju realno stanje. Korišćenjem sajta Radilica.rs se slažete sa gore navedenim činjenicama.