Skoči na sadržaj

ZARADI DO 5000€ – POSAO ZA STALNO – više radnih pozicija

Trazimo osoblje za rad u bolnicama i domovima za njegu starijih i bolesnih sirom Evrope (Njemačka, Austrija, Švicarska).
Otvorena radna mjesta: njegovateljice (m/z), njegovateljice pomocnice (m/z), medicinske sestre i medicinski tehnicari (m/z), medicinske sestre prvostupnici (m/z)
Više informacija u nastavku oglasa.

Apliciraj

Sajt Radilica ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa. Svi sadržaji su preneseni u dobroj nameri. Na sajtu Radilica se nalaze samo delovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. Radilica nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. Radilica se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznetih podataka u delovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta Radilica nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posledice iz domena zakonske, materijalne, finansijske i druge prirode. Fotografije iznete u delovima oglasa su tipske-ilustrativne i ne oslikavaju realno stanje. Korišćenjem sajta Radilica.rs se slažete sa gore navedenim činjenicama.