Skoči na sadržaj

SLOVAČKOJ POTREBNO VIŠE RADNIKA – POGODNO ZA PAROVE

Ponude poslova u Slovačkoj:
Firma u Kysucke Nove Mesto kod Žiline traži 20 radnika: 10 viljuškarista i 10 operatera na CNC mašinama (bez iskustva). Plata je 9€/h, preko 200h 9,5€/h. Smeštaj obezbeđen, košta oko 300€.
Fabrika konditorskih proizvoda u Sereďu traži 20 operatera (m/ž/parovi). Plata 5,40€-6,20€/h bruto + bonusi. Smeštaj besplatan, obrok 1-1,5€. Radno-boravišna dozvola na godinu dana o trošku poslodavca.

Više informacija u nastavku oglasa TRAŽIŠ SLIČNE POSLOVE? POGLEDAJ PONUDU POSLOVA U VIBER GRUPI (POTPUNO BESPLATNO)

Apliciraj

Sajt Radilica ugošćuje oglase sa drugih sajtova koji se bave objavom oglasa. Svi sadržaji su preneseni u dobroj nameri. Na sajtu Radilica se nalaze samo delovi sadržaja oglasa i link koji upućuje ka originalnom oglasu objavljenom na nekom od sajtova - izvora. Radilica nije poslodavac, agencija, niti posrednik u pronalaženju posla. Radilica se odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost iznetih podataka u delovima oglasa koje prenosi. Uredništvo sajta Radilica nije autor oglasa te ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualno nastale posledice iz domena zakonske, materijalne, finansijske i druge prirode. Fotografije iznete u delovima oglasa su tipske-ilustrativne i ne oslikavaju realno stanje. Korišćenjem sajta Radilica.rs se slažete sa gore navedenim činjenicama.